Șase decese provocate de noul tip de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Ultimul bilanț

Ministerul Sănătății anunță despre alte 6 decese provocate de noul tip de coronavirus în țară. Bilanțul total ajunge la 857.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 86 ani, din municipiul Chișinău, internată la data de 1 august, la Spitalul Clinic Municipal Gh. Paladi, a decedat. Acesta suferea și de cardiopatie ischemică, insuficiență renală, demență senilă.

Cel de-al doilea deces este vorba despre un bărbat de 66 ani, din raionul Căușeni. Acesta a decedat la domiciliu, după ce a refuzat spitalizarea. Victima suferea și de diabet zaharat, hipertensiune arterială, hepatită cronică virală, fibrilație atrială cronică tahisistolică.

O altă femeie de 68 ani, din Chișinău, transferată, la data de 29 iulie, de la Spitalul Sf. Treime, la Spitalul Clinic Bălți, a decedat. Femeia suferea și de pielonefrită cronică bilaterală, hipertensiune arterială.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre o femeie de 74 ani, din raionul Anenii-Noi, internată la data de 8 august, la SCM Sf. Treime. Aceasta avea și alte comorbidități precum cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, infarct miocardic vechi.

O altă femeie de 61 ani, din raionul Cahul, internată la data de 3 august, la Spitalul Raional Cahul, a decedat. Victima avea și alte boli diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, insuficiență cardiacă.

Cel de-al 6-lea deces este vorba despre o femeie de 77 ani, din raionul Cahul, internată la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cahul, având și alte comorbidități precum hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.


Pub