Muzicianul şi actorul Trini Lopez, cunoscut din filmul „The Dirty Dozen”, a fost răpus de Covid-19

Trini Lopez, muzician şi actor „latino”, care a devenit popular în anii '60 cu melodia, „If I Had A Hammer” şi a jucat în filmul „The Dirty Dozen” (1967), a murit în urma unor complicaţii provocate de noul coronavirus, relatează EFE.

Foto: ibctime.com

Artistul, care a trăit în oraşul californian Palm Springs (SUA) începând din anii '60, a decedat la vârsta de 83 de ani.

Potrivit revistei Palm Springs Magazine Life, decesul lui Lopez a intervenit la puţin timp după ce regizorii P. David Ebersole şi Todd Hughes au încheiat filmările la un documentar despre viaţa şi cariera artistului.

Născut cu numele Trinidad López III în Dallas (Texas, SUA) într-o familie de origine mexicană, Trini Lopez şi-a început cariera muzicală la sfârşitul anilor '50, în grupul Big Beats.

Cu sprijinul muzicienilor Buddy Holly şi Frank Sinatra, profund impresionaţi după ce l-au văzut cântând live, Lopez, care a fost mereu mândru de originile sale latino-americane, a început o carieră solo în anii '60, după succesul înregistrat cu propria versiune a cântecului „If I Had A Hammer”.


Pub