14:28:07 29.03.2024
Stiri

Igor Dodon a tras o fugă până în Crimeea să se odihnească la mare, după vizita de la Moscova? Răspunsul Președinției R. Moldova

Actualitate 12.08.2020 18:38 Vizualizări3003 Autor: Ziarul National
Igor Dodon a tras o fugă până în Crimeea să se odihnească la mare, după vizita de la Moscova? Răspunsul Președinției R. Moldova
Vila de lux


Președintele Igor Dodon ar fi îmbinat utilul cu plăcutul în cadrul vizitei sale de lucru în Federația Rusă. După ce a avut întrevederea cu Dmitri Kozak, președintele Dodon ar fi plecat la Yalta, unde ar fi fost cazat într-o vilă de cinci stele (Briza din Crimeea), care ar aparține gigantului rus „Gazprom”, scrie portalul Omega cu referire la surse din cadrul Ambasadei Rusiei. Președinția R. Moldova infirmă acesta informație și acuză portalul respectiv că ar promova fake news-uri.

Potrivit Omega, președintelui Dodon i s-ar fi pus la dispoziție o vilă exclusivistă de cinci stele la periferia orașului Yalta. Șeful statului ar fi stat mai mult la vila respectivă, dara fost nevoit să vină de urgență la Chișinău, pentru a participa la funerariile lui Iurie Harmelnîi.

Solicitată de Ziarul NAȚIONAL, șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu, a infirmat această informație.

„Regretăm că în spațiul public a fost lansat un nou fals mediatic despre o pretinsă odihnă de scurtă durată a șefului statului, Igor Dodon în Yalta, Crimeea. Informația nu corespunde adevărului și a fost lansată de anumiți oponenți politici, care sunt specializați în promovarea fake news-urilor. Mai înainte președintele R. Moldova a dat și în judecată acest portal pentru fals”, a precizat sursa citată.

Potrivit Carmenei Sterpu, președintele Dodon a întreprins săptămâna trecută o vizita de lucru la Moscova, în cadrul căreia a discutat cu Dmitri Kozak „mai multe probleme de o importanță majoră pentru economia republicii noastre”.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md