Încă o zi fierbinte de august. Meteorologii anunță cer variabil și temperaturi de până la +33 de grade Celsius

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru marți, 11 august 2020, cer variabil și temperaturi generoase pe întreg teritoriul țării, iar valorile termice se vor ridica până la +33 de grade, la sud. Vântul va sufla slab, dinspre nord și se va atesta o umiditate scăzută a aerului.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, la Briceni și la Ocnița pe parcursul zilei de astăzi mercurul în termometre se va ridica până la +28 de grade ziua și +15 grade Celsius noaptea. La fel va fi vremea și la Edineț.

La Rîșcani și la Soroca se așteaptă, de asemenea, temperaturi de +29 de grade Celsius pe parcursul zilei, și +16 grade noaptea.

La Orhei și la Ungheni meteorologii prognozează cer variabil, maxima zilei va fi de +30 de grade ziua, iar noaptea se așteaptă +17 grade Celsius.

În capitală sunt prognozate temperaturi de +31 de grade pe parcursul zilei și +18 grade noaptea.

La Ștefan Vodă și la Leova se așteaptă cer variabil și valori termice de +32 de grade Celsius pe parcursul zilei și +19 grade noaptea.

La Comrat și Cahul va fi cel mai cald. Astfel, se așteaptă temperaturi de +33 de grade Celsius ziua și +20 de grade noaptea.

În următoarele zile, vremea se va menține caniculară.


Pub