Crunchyroll a semnat un acord oficial de colaborare cu Universitatea Tehnică din Moldova

Suntem ingineri și aceasta este pasiunea noastră. Parteneriatul nostru cu Universitatea Tehnică din Moldova a început cu mult înainte de semnarea acordului și înseamnă mai mult decât o foaie de hârtie. A început cu prima discuție de planificare a evenimentelor cu studenții care doreau ceva mai mult - mai multe cunoștințe, mai multe oportunități pentru colegii lor și mai multe experiențe pentru a avansa în cariera aleasă.

Foto: Crunchyroll

În ultimii trei ani, am susținut numeroase inițiative ale studenților și am decis că un parteneriat oficial va fi mult mai fructuos. Asta înseamnă că vom susține mai multe inițiative cheie, conferințe, întâlniri, seminarii și multe altele.

„Crunchyroll oferă sprijin esențial Facultății CIM prin stagii de practică, consiliere, profesori invitați în cadrul companiei și sponsorizare a evenimentelor studenților. Am stabilit o colaborare minunată. În urmă cu un an, Crunchyroll (fosta Ellation) a fost desemnată cel mai bun angajator din 2019. Datorită acestora, putem oferi sprijin tehnic și financiar pentru reconceptualizarea a 150 m2 de clase pentru studenții din anul I. Donațiile vor fi utilizate nu numai pentru mobilierul modern, ergonomic, ci și pentru soluțiile tehnologice și de proiectare. Dorim ca spațiile de studiu din cadrul FCIM să fie mai prietenoase și accesibile ”, a spus decanul FCIM, Dumitru CIORBĂ.

Au fost inițiate discuții cu privire la cele patru săli de clasă din cadrul clădirii FCIM. Planul constă în crearea unui spațiu funcțional și modern pentru studenți. Dorim să le oferim oportunitatea de a studia bine și de a experimenta un mediu real. Există multe oportunități de îmbunătățire a experienței de învățare pentru studenți și vrem să ajutăm în acest sens.

Dinu Țurcanu, Elena Ivanova, Viorel Bostan, Dumitru Ciorb / Sursa:Crunchyroll

„Dedicate studenților din anul I, sălile de clasă ale FCIM au fost complet renovate. A fost instalat un sistem modern de ventilație cu costuri mari, astfel încât spațiul să corespundă așteptărilor viitorilor specialiști IT ”, a declarat Dinu Țurcanu, prorector informatizare, relaţia cu mediul socio-economic.

„Acesta este cel mai mare proiect al nostru de până acum și așteptăm cu nerăbdare mai multe în viitor. Parteneriatul nostru va evolua atât cât își dorește partenerul nostru și permit capacitățile noastre”, a spus Elena Ivanova, Sr. HRBP și director general al Crunchyroll.

Echipa Universității Tehnice din Moldova are grijă de mulți absolvenți care vor deveni viitorii noștri colegi. Astăzi, numărul studenților depășește 9520.

Echipa noastră este convinsă că putem realiza mai multe împreună. Suntem mândri să avansăm și să avem o relație mai strânsă cu Universitatea Tehnică din Moldova.


// console.log('no ads situation')