(video) Un tânăr și-a tăiat iubita cu cuțitul pe față, la Botanica: Ce declarații a făcut suspectul

Un tânăr și-a tăiat iubita cu cuțitul pe față din cauza geloziei. Scenele de groază au avut loc într-un apartament din sectorul Botanica.

Foto: Monitorul de Vrancea

Oamenii legii au fost anunțați de către sora victimei. Ajunși la fața locului, poliția a stabilit că tânărul în vârstă de 24 de ani, a venit în ospeție la prietena lui o adolescentă în vârstă de 17 ani și în urma unui conflict care s-a iscat din cauza geloziei, acesta cu un cuțit i-a aplicat mai multe plăgi tăiate în regiunea feței.

La fața locului fiind solicitată o ambulanță pentru acordarea ajutorului medical ulterior adolescenta a fost transportată la spital.

La scurt timp, polițiștii au reținut tânărul și escortat la inspectoratul de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că motivul conflictului a fost din cauza geloziei.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor, care conform legislației penale în vigoare acesta riscă până la 10 ani de închisoare.


Pub