/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Și pasagerii, care au circulat cu transportul public, s-au sufocat astăzi în troleibuzele, blocate în trafic

11 august 2020, ora 20:26

Chișinăul „s-a sufocat ” astăzi în ambuteiaje kilometrice, după ce o porțiune din strada Albișoara a fost închisă, pentru reparații. Șoferii au fost nevoiți să stea blocați în trafic, chiar și câte o oră. Agenții de patrulare, care dirijau traficul în orele de vârf ale dimineții, nu au salvat prea mult situația. Polițiștii îndeamnă șoferii să ocolească zona.

Mașinile au circulat bară la bară, în această dimineață, pe mai multe străzi din Capitală. Șoferii au fost nevoiți să stea în trafic minute în șir. Pe Viaduct, ambuteiajul era de sute de metri.

„O oră, de pe viaduct cum am intrat”.

„Dacă de obicei fac 15 minute maxim, acum numai jumătate de oră am stat pe viaduct”.

„Nu înțeleg de ce așa mult, se întâmplă uneori, doar pe viaduc am deja 40 de minute”.

Mai mulți agenți de patrulare au încercat să fluidizeze traficul, dar fără mare succes.

„De dimineață, suntem ca de obicei la dirijare”.

Mașinile au circulat cu dificultate și pe bulevardul Iuri Gagarin, dar și pe strada Ismail. Pentru că nu au avut alte căi de ocolire, oamenii au așteptat în ambuteiaje, care părea fără sfârșit.

„Jo…. polnaia. Dezordine totală. – Cine este vinovat? – Ce nu știți?”.

„Merge de foarte mult timp. Nu suntem de aici. Stăm deja de jumătate de oră”.

„- De cât timp stați în trafic? – Deja 20 de minute.  Probabil că primăria nu se poate clarifica, acolo sunt semnele poliției rutiere, partea de la vale este blocată, pe Albișoara”.

Și pasagerii, care au circulat cu transportul public, s-au sufocat astăzi în troleibuzele, blocate în trafic.

„E foarte insuportabil. – Cât timp a trebuit să stați în ambuteiaj? – Și 15 și 20 de minute și jumătate de oră”.

Ambuteiajele s-au format din cauza că o porțiune a străzii Albișoara a fost închisă, pentru reparații, până pe 23 august.

Este vorba despre tronsonul cuprins între bulevardul Iuri Gagarin și strada Ismail, unde au fost aduse deja mai multe utilaje tehnice.

„- Facem planificarea pentru borduri. O să fie frumos”.

Oamenii spun că lucrează câte 7-8 ore pe zi și cred că reparația ar putea dura 2-3 săptămâni.

„O să schimbăm tot, felinare, cablu tot. – Nu obosiți să lucrați toată ziua prin soare? – Nu ce o să facem, nu o să fugim toți din țară”.

Ulterior, o altă porțiune din strada Albișoara va intra în reparații. Între timp, Inspectoratul Național de Securitate Publică solicită șoferilor să circule cu maximă atenție, să ocolească porțiunea de drum, să respecte indicațiile ofițerilor de patrulare și indicatoarele rutiere instalate în zonă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram