image
Sursa foto: Profimedia

Cameron Diaz a dezvăluit de ce s-a retras din cinematografie la 42 de ani

Cameron Diaz, în vârstă de 47 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor, acum cinci ani. Într-un interviu cu actrița Gwyneth Paltrow, ea mărturiește că acum are grijă de ea. Fosta actriţă spune că a decis să se concentreze mai mult pe relaţiile sale cu familia şi prietenii.

Fostul star de la Hollywood, Cameron Diaz, a dezvăluit, într-un interviu, motivele pentru care s-a retras din lumea filmului, spunând că a găsit „pace”, scrie CNN, citat de descopera.ro.

Într-un interviu cu actrita Gwyneth Paltrow, din cadrul seriilor „In goop Health”, Diaz a vorbit despre afacerea sa cu vinuri şi despre cât de mult i s-a schimbat modul de gândire cu trecerea anilor.

Pe lângă asta, fosta actriţa a vorbit şi despre impactul profesiei asupra bunăstării financiare, dar şi a relaţiilor pe care le-a avut.

„Am decis că vreau lucruri diferite în viaţa mea. Am petrecut atât de mult timp, muncind, făcând filme şi a fost atât de grozav”, a spus Diaz.

Întrebată ce simte după ce s-a îndepărtat de o carieră de film de succes, ea a răspuns: „O pace. În sfârşit, am avut grijă de mine”.

Nu s-a simţit niciodată confortabil ca actriță

Fosta actriţă spune că a decis să se concentreze mai mult pe relaţiile sale cu familia şi prietenii după ce a pierdut controlul anumitor aspecte din viaţa sa, în ultimii ani.

„Când faci un film, este o scuză perfectă. Sunteţi acolo 12 ore pe zi, luni întregi şi nu aveţi timp pentru nimic altceva”, adaugă ea. Acum, Diaz spune că nu s-a simţit niciodată confortabil cu acel stil de viaţă. Prin urmare a decis să devină „autosuficientă” şi să demonstreze că poate avea grijă de ea ca adult”.

Cameron Diaz a apărut ultima dată pe marile ecrane în urmă cu cinci ani, în „Annie”. Filmul a avut încasări de 133 de milioane de dolari la nivel mondial, dar interpretarea sa i-a adus şi multe critici.

Fosta vedetă este căsătorită cu solistul trupei rock Good Charlotte, Benji Madden. Cuplul a luat prin surprindere lumea întreagă pe 3 ianuarie când a anunţat naşterea fiicei lor. Raddix s-a născut pe 30 decembrie 2019, via mamă surogat.

Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public „Something About Mary” (1998), dar şi în drama „Vanilla Sky” (2001) şi în franciza „Îngerii lui Charlie”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: