Rîbnița: Fetiță de 11 ani, bătută cu bestialitate de mama sa în plină stradă. Copila a fost internată la spital

O fetiță de 11 ani, din Rîbnița, a fost bătută în plină stradă chiar de mama sa, o femeie de 30 de ani, care era în stare avansată de ebrietate. Cazul a avut loc în noaptea de vineri, 7 august 2020, poliția fiind alertată de niște locuitori ai orașului Rîbnița, care i-au sărit în ajutor copilei.

Foto: digi24.ro

Poliția din Rîbnița a fost alertată la ora 22:40 noaptea, de către o tânără de 26 de ani, care a raportat că o fetiță a fost bătută de o femeie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției rutiere și un inspector pentru protecția minorilor. Aceștia au găsit copila speriată în casa unor locuitori ai orașului, care au smuls-o din mâinile femeii, care s-a dovedit a fi chiar mama minorei.

Oamenii legii au stabilit că în seara incidentului, femeia de 30 de ani care și-a maltratat fiica, primise oaspeți. La scurt timp, un conflict a izbucnit între ea și concubinul său, motiv din care a decis să plece de acasă, luînd șii fiica minoră cu ea.

Copila a refuzat cu desăvârșire să meargă împreună cu mama sa, care era în stare de ebrietate, în toiul nopții și a încercat să scape din mâinile ei. Atunci, mama a început să o bată.

Copila a fost transportată de urgență la spitalul din Rîbnița, pentru îngrijiri medicale. Minora s-a plâns de dureri de cap. Ea a fost internată în secția pentru copii pentru îngrijiri ulterioare, fiind diagnosticată cu vânătăi ale țesuturilor moi ale feței.

Femeia a fost reținută în izolatorul de detenție provizorie. La momentul reținerii, femeia se afla într-o stare de intoxicație alcoolică puternică. În conversația cu polițiștii, femeia s-a purtat agresiv și chiar a încercat să-și provoace răni.

Femeia va fi trasă la răspundere pentru faptele sale și riscă acum să fie decăzută din drepturile părintești.


Pub