23:17:45 28.03.2024
Stiri

Horoscop 10-16 august 2020. Probleme pentru mai multe zodii în această săptămână

Actualitate 10.08.2020 07:00 Vizualizări2023 Autor: Ziarul National
Horoscop 10-16 august 2020. Probleme pentru mai multe zodii în această săptămână


Horoscopul săptămânii 10 – 16 august vine cu vești bune pentru mai multe zodii, dar aduce și știri destul de proaste pentru alții. Tarurul are probleme cu partenerul de viață.

Berbec

Nativii Berbec au parte de o săptămână cu probleme. Acestea apar la locul de muncă, din cauza unei relatii tensionate cu superiorii. Tratati totul cu calm si diplomatie.

Taur

Horoscopul saptamanii 10 – 16 august spune că partenerul de viață are din ce mai multe să vă reproșeze, însă cu o discuție serioasă și aplicată s-ar putea detensiona totul.


Gemeni

Va bucurati de ele din plin si reusiti sa mai adaugati cate ceva rezervei materiale. Aveti grija la sanatate si evitati excesele.

Rac

Unii colegi sau prieteni nu sunt exact ceea ce pareau a fi si reusiti sa vedeti acest lucru prin prisma faptelor. Cel mai bine ar fi sa va retrageti cateva zile, singur si sa meditati cine va merita atentia.

Leu

Dă norocul peste tine, săptămâna aceasta. Planul la care vă gândiți de ceva timp începe să dea roade. Familia vă este alături, iar acest lucru contează enorm.

Fecioara

Sunteti in atentia tuturor de ceva timp si nu este un lucru care sa va displaca. Va simtiti in largul dumneavoastra si faceti ceea ce stiti mai bine si anume sa excelati si sa gasiti raspunsuri la toate intrebarile.

Balanta

Săptămâna aceasta este una a reintalnirilor. Rude din strainatate vin in tara si o veti tine numai intr-o petrecere. Va veti reincarca bateriile la maximum.

Scorpion

Rautati ale colegilor de seriviciu este posibil sa ajunga chiar la urechile superiorilor si sa dati de belele. Cu calm si diplomatie veti reusi sa scapati basma curata.

Sagetator

Va bucurati de succes iar superiorii vor fi mai mult decat incantati de tot ce se intampla cu dumneavoastra si afacerea lor. Aveti grija la excese si la timpul alocat partenerului de viata.

Capricorn

In aceasta saptamana se vor concretiza unele proiecte si poate veti primi si prima suma de bani de pe urma acestora. Simtiti nevoia sa sarbatoriti in familiei. Calmul si linistea va lipsesc cu desavarsire.

Vărsător

Varsatorul are un plan nou de afaceri, pe care il veti pune in practica. Se anunta un castig foarte frumos, care va veni pentru o perioada destul de lunga.

Pești

Pestii sunt intr-o perioada destul de proasta a vietii lui, dar lucrurile incep sa revina la normal. Este posibil sa va gasiti un nou job.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md