(foto) Cum arată noua librărie Bestseller din centrul Chișinăului. La orice achiziție primești o carte cadou

bestseller-13

Vinerea trecută, în centrul Chișinăului a fost deschisă o nouă librărie Bestseller. Noua librărie se află pe strada Pușkin 35 (intersecție cu strada Alexandru cel Bun).

Toți vizitatorii vor avea posibilitatea să-și aleagă cartea preferată sau s-o cumpere cadou pentru un prieten sau rudă. Veți putea găsi cărți în limbile română, rusă și engleză, axate pe diferite categorii: istorie, știință, autodezvoltare, autobiografie și multe altele. De asemenea, părinții vor putea cumpăra cărți pentru copiii lor.

Noua librărie contribuie la îndeplinirea scopului principal al editurii Bestseller, cel de a contribui ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă!

Cu ocazia lansării noii librării, pe parcursul lunii august veți putea beneficia de mega reduceri de 50 % la cărțile editurii Bestseller și super reduceri de până la 30 % la cele peste 1 000 de titluri disponibile în librărie.

Mai mult decât atât, poți obține cartea „O dată pentru toată viața” cadou la orice achiziție realizată la noua librărie.

fotocredit: Artur Lupu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente