fbpx

Încă patru persoane bolnave de COVID-19, printre care și o felceră, au decedat în Moldova

În ultimele ore, în Moldova au decedat încă patru persoane infectate cu virusul COVID-19, printre care și o felceră. Informația a fost comunicată astăzi, 10 august, de Ministerul Sănătății (MSMPS).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba, așadar, de trei paciente și un bărbat, toți cu vârsta de peste 50 de ani. Iată mai multe detalii despre cei care s-au stins din viață:

Femeie de 75 de ani, din Comrat, spitalizată în raion pe 6 august și care mai suferea de hipertensiune arterială.

Femeie de 57 de ani, din Ștefan Vodă, internată pe 24 iulie la Spitalul Clinic Republican. Ea mai avea hipertensiune arterială, diabet zaharat și obezitate.

Bărbat de 62 de ani, din raionul Criuleni, internat pe 23 iulie la Spitalul Clinic Republican. Pacientul mai suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă și leucemie cronică limfocitară.

MSMPS informează despre decesul Elenei Mangîr, în vârstă de 58 de ani. Ea s-a stins din viață din cauza complicațiilor pneumoniei virale, cauzate de infecția COVID-19. Aceasta a fost transferată pe 6 august, de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”. Pe 4 și pe 7 august ea fusese deja testată negativ la COVID-19.

Elena Mangîr a activat în calitate de felceră la PAMU Cărpineni, în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Hîncești.

„Sistemul medical a pierdut un lucrător profesionist și devotat meseriei nobile. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace”, au transmis cei de la MSMPS.

Articole asemănătoare

Back to top button