fbpx

Caz teribil la Rîbnița. O fetiță de 11 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost bătută de mama sa în plină stradă

O fetiță de 11 anișori ar fi fost bătută de mama sa pe o stradă din Rîbnița, ultima fiind în stare de ebrietate. Cazul tragic a avut loc vineri, 7 august, iar micuța a fost transportată la spital, informează responsabilii din stânga Nistrului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mulți locuitori ai orașului i-au sărit în ajutor fetiței, iar un martor a sesizat oamenii legii în jurul orei 22:40.

Conform informațiilor aflate, în acea seară, mama copilei – o femeie de 30 de ani – primise oaspeți. În timpul sărbătorii, însă, între ea și concubin s-ar fi ivit un confict, motiv pentru care ar fi decis să-și ia fetița și să plece de acasă.

Copila a refuzat să meargă cu mama sa și ar fi încercat să scape din mâinile ei, moment în care femeia ar fi început să o lovească și chiar să o tragă de păr.

După intervenția martorilor și a oamenilor legii, fetița a fost dusă la spitalul local pentru a primi îngrijiri medicale. Victima s-a plâns de o durere de cap și a fost internată, fiind diagnosticată cu vânătăi ale țesuturilor moi ale feței.

Mama a fost reținută și dusă în izolatorul de detenție provizorie. Potrivit responsabililor, în timpul discuției cu polțiștii, aceasta ar fi avut un comportament neadecvat și ar fi încercat să se rănească. S-a stabilit că, în acea seară, femeia se afla într-o stare de intoxicație alcoolică puternică. Cazul este în continuare investigat.

Articole asemănătoare

Back to top button