(foto) Grav accident la Rîșcani. Un BMW și o Toyota făcute zob, după ce una dintre șoferițe a pierdut controlul volanului

O șoferiță de 27 de ani a fost rănită într-un accident care a avut loc în această după-amiază în apropiere de satul Recea, raionul Rîșcani. Preliminar, de vină s-ar face o altă șoferiță, care ar fi pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens.

Foto: Irina Lencautan/gbm

Accidentul s-a produs în jurul orei 16:30, duminică, 9 august 202. Angajații Inspectoratului de Poliție Rîșcani au fost alertați la ora 16:40, fiind informați că pe traseul M-5, la ieșirea din satul Recea, raionul Rîșcani, a avut loc un accident rutier, cu posibile victime.

Echipajul BPRO Rîșcani care s-a deplasat la fața locului a constatat că șoferița de 29 de ani, care conducea modelul BMW-520, ce se deplasa în direcția orașului Bălți, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat cu un automobil marca Toyota Auris, condus de o tânără de 27 de ani, ce se deplasa regulamentar în direcția orașului Rîșcani.

În urma impactului, șoferița din automobilul Toyota a suferit diverse traumatisme și a fost transportată de urgență la cel mai apropiat spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Accident Rîșcani / Sursa:IP Rîșcani
Accident Rîșcani / Sursa:IP Rîșcani


Pub