/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alte patru persoane, printre care și doctorița din Cimișlia, au decedat din cauza infecției COVID-19. Bilanțul a ajuns la 845

missing
09 august 2020, ora 16:28

Alte patru persoane, printre care și doctorița din Cimișlia, infectate cu Covid-19 și-au pierdut viața. Numărul deceselor provocate de Coronavirus a ajuns la 845, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Deces 842: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 22 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 843: Bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență hepatică, renală, sechele post AVC.

Deces 844: Bărbat de 56 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 14 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 845: Ce regret, MSMPS anunță trecerea în neființă a dnei Maria Păpușoi, în vârstă de 65 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 30 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Dna Maria Păpușoi a activat în calitate de medic pediatru/endoscopist în cadrul Spitalului MSMPS și Spitalul Raional Cimișlia. Este regretabilă pierderea unui specialist remarcabil din sistemul medical. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace.

În total, 29 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram