Horoscop 8 august 2020: Fecioarele se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 8 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Foto: Horoscop

Astfel, potrivit sursei citate, nativii din zodia Fecioară se pot îndrăgosti, transmite Cancan.ro.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot face planuri de viitor alături de partenerul de viață pentru că ceea ce stabilesc acum are mari șanse de reușită, de pus în practică. O zi a ideilor foarte bune și constructive. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a se bucura de succes în fața celorlalți. Rezolvarea unei situații care vizează locuința.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi foarte bună în care să rezolve o problemă financiară. Posibil să li se returneze o datorie sau cineva să vină cu o propunere de colaborare, cu un comision. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a petrece timp de calitate cu prietenii și de a se distra.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni dau dovadă de avânt, energie și determinare și reușesc să rezolve tot ceea ce și-au propus. Nativii se simt bine și au idei bune. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că deși pot apărea unele probleme financiare, acestea nu sunt fără rezolvare, însă nu trebuie să se agite sau să ia decizii imprudente.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de activități casnice, redecorări, reamenajări, însă ar fi bine să nu le facă după propria plăcere, că să se consulte și cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că au tendința de a lua decizii singuri, decizii care-i privesc și pe ceilalți.

Leu

Cei născuți în zodia Leu reușesc să aibă o zi bună în cuplu, plină de înțelegere, de liniște și chiar să reaprindă pasiunea. Nativii trebuie să dea mai multă importanță partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se dedice acutivităților care le fac plăcere, să studieze ceva nou, să citească, să învețe să facă ceva ce-i atrage de mai multă vreme, dar au tot amânat.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară ar face bine să se dedice mai mult iubirii și relației cu persoana dragă pentru că este un moment bun să reaprindă pasiunea. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce celor singuri ocazia de a începe o nouă poveste de dragoste. Posibil ca unii nativi să exagereze cu munca pentru a câștiga bani.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță analizează și reanalizează o posibilitatea de a-și îmbunătăți veniturile. Prietenii sunt aproape și vin cu sfaturi și idei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se consulte cu persoana iubită în deciziile majore pe care le iau. Momente intime intense în cuplu.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot pleca într-o călătorie care să le deschidă noi orizonturi și să le mulțumească sufletul. În dragoste este foarte probabil ca o nouă poveste să ia naștere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că există riscul și tendința de a fi prea cheltuitori.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot rezolva o situație de familie pe care au tot amânat-o. Nativii răspund prezent la cerințele părinților. Zi bună pentru ieșiri cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce idei bune despre cum să pună în prcatică un plan de afaceri cu miză financiară mare.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie solicitați de către cineva mai în vârstă din familie, însă nu este o chestiune care să le dea programul peste cap. Intuiția va fia zi un punct forte și trebuie ascultată. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a petrece momente frumoase în cuplu sau cu prietenii.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător simt nevoia să facă niște schimbări și modificări în plan personal. Unii nativi au și profesional idei de reinventare. Atenție la cheltuieli! Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și facă un plan pentru a reuși să se organizeze pentru că altfel riscă să treacă ziua pe lângă ei (doar cu multe visuri).

cancan.ro


Pub