O nouă sesizare la ANI pe numele unui deputat PAS. Ce neconcordanțe ar fi fost găsite în declarația de avere a lui Vladimir Bolea

Noi acuzații din partea unui deputat PSRM către un parlamentar din partea PAS. Motivul, din nou neconcordanțe în declarația de avere. Marina Rădvan scrie pe pagina sa de Facebook că Vladimir Bolea a declarat o mașină în valoare de 10 mii de lei, din căreia a câștigat 400 de mii de lei. La rândul său, Vladimir Bolea încă nu a venit cu o reacție în urma acestor acuzații. Reacția potențială urmează să fie pusă în acest material.

Foto: UNIMEDIA

“Din analiza datelor prezentate în declarațiile de avere și interese la CEC și ANI pentru perioada 2017-2019, aflăm că soția deputatului PAS a primit 400 000 lei pentru chiria mijlocului de transport de la SRL Concept, unde activează în calitate de contabil-șef. Suma dobândită din chirie este de 40 ori mai mare decât valoarea automobilului.

Totodată, salariul soției deputatului a constituit în total suma 149 907.96 lei sau de 2,6 ori mai puțin decât plata pentru chiria automobilului. Aceasta poate fi catalogat ca excluderea din circulație a mijloacelor financiare a întreprinderii pe parcursul perioadei 2017-2019 în scopul evaziunii de la plata impozitelor”, se arată în postarea sa.

Astfel, Rădvan a sesizat ANI și PG pe acest subiect.

Amintim că pe numele altor patru deputați au fost trimise sesizări la ANI și PG , ce vizează, la fel, averea parlamentarilor. Este vorba de Viorica Roșca, Dumitru Alaiba, Mihai Popșoi și Doina Gherman. Toți au negat acuzațiile aduse. De asemenea, a fost depusă și o sesizare tot la aceste instituții pe numele Ruxandei Glavan.


Pub