Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Directorul Regiei Autosalubritate, Eugeniu…

DOC Directorul Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, a fost suspendat din funcție

Directorul Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, a fost suspendat din funcție. O dispoziție în acest sens a fost semnată ieri, 7 august, de primarul capitalei, Ion Ceban. Totodată, pe perioada suspendării, atribuțiile de director urmează să fie exercitate de către adjunctul Regiei, Dumitru Vulpe.

„Dispoziția cu privire la suspendarea contractului individual de muncă al directorului Î.M. Regia Autosalubritate, Eugeniu Axentiev a fost semnată ieri, iar astăzi adusă la cunoștință și contrasemnată de E. Axentiev.Marți o voi aduce la cunoștința plenului CMC.Totodată, începând cu ziua de ieri a fost numit director interimar, pe perioada desfășurării anchetei, Dumitru Vulpe, vicedirector în exercițiu”, susține Ceban. Totodată.

Totodată, Ceban susține că a solicitat Centrului Național Anticorupție investigarea activității E. Axentiev pe perioada mandatului acestuia, dar și altor organe de drept și control să examineze rezultatele auditului efectuat la întreprindere.

Mai mulți consilieri au aplaudat discursul primarului. 

Axentiev ridică un salariu lunar de 45.000 de lei, fiind directorul unei întreprinderi municipale care are cea mai mare leafă.