image
Sursa foto: autoblog.md

Șoferii își pot schimba și restabili permisele de conducere și la Centrele multifuncționale ale ASP

Anunț important pentru șoferi. Agenția Servicii Publice informează că permisele de conducere pot fi restabilite și schimbate atât în cadrul Centrelor multifuncţionale din municipiul Chișinău, cât şi la Secţiile înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto.

Conducătorii auto care dețin permisul de conducere de modelele 1995, 2008, 2015 şi 2019, se pot adresa pentru procedurile menționate pe următoarele adrese:

- str. Puşkin, 47, nr. 3 str. Mihail Sadoveanu, 17 şi nr. 4 bd. Decebal, 6

- str. Calea Ieşilor, 14, nr. 11 str. Socoleni, 1, indiferent de subdiviziunea care a eliberat inițial documentul respectiv.

Comanda preschimbării permisului de conducere de model 1995 poate fi efectuată și în baza cererii electronice prin intermediul portalului serviciilor electronice www.e-services.md.

De acest serviciu pot beneficia doar persoanele documentate cu acte de identitate eliberate de autoritățile Republicii Moldova, titulari ai permiselor de conducere care sunt în evidența Sistemului Informațional Automatizat ”Registrul de stat al conducătorilor de vehicule”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: