Prima asigurare COVID-19 în Moldova, ACUM și la Enter

Anularea evenimentelor sportive și culturale, închiderea școlilor și grădinițelor, trecerea la programul de lucru în regim online – sunt doar câteva din măsurile drastice, care au fost luate de întreaga omenire pentru a „încetini” pe cât e posibil, răspândirea pandemiei COVID-19. Totuși, chiar și aceste decizii globale nu au reușit să stopeze total numărul de îmbolnăviri. Iar datele statistice prezentate în buletinele știri, inclusiv în Moldova, pur și simplu bat anti-recorduri. În acest sens, compania „Intact Asigurări Generale” a lansat prima asigurare de sănătate în cazuri de îmbolnăvire cu SARS-Cov-2.

Foto: Enter

De ce e bine să te asiguri la Coronavirus?

Mulți sunt de părerea că în zilele noastre, asigurările de orice tip, inclusiv de sănătate sunt asemenea jocurilor de noroc. Iar banii investiți într-o asigurare sunt pur și simplu bani în vânt. Totuși, realitatea e alta. De asta s-au convins organizatorii turneului internațional de tenis de la Wimbledon, care timp de 17 ani consecutiv si-au asigurat evenimentul în caz de pandemie. Investițiile anuale depășeau 2 milioane de dolari.

Și iată că, anul acesta, din cauza amânării The Championships, Wimbledon 2020, aceștia au primit o compensație de 141 milioane de dolari. Asigurarea le-a permis organizatorilor să-și acopere toate costurile pentru pregătirea evenimentului, dar și să-și recupereze în totalitate investițiile anuale pentru asigurare. În timp ce organizatorii altor evenimente au avut de pierdut mult.

Poți să te asiguri la COVID-19 deja ACUM!

Pandemia de Coronavirus a „împânzit” practic toate regiunile lumii și prezintă un risc major nu doar pentru propria sănătate, dar și pentru starea de bine a familiei, prietenilor și celor dragi. Iar Republica Moldova continuă să rămână în lista țărilor din zona roșie de risc, afectate de COVID-19. Până și forma ușoară de îmbolnăvire cu COVID-19 necesită un tratament complex, dar și izolarea pe o perioadă minimă de cel puțin 14 zile, fără surse de venit.

Polița la COVID-19 îți asigura ajutorul financiar de care ai nevoie în această perioadă dificilă. În cazul îmbolnăvirii cu SARS-Cov-2, fiecare persoană asigurată primește compensația de 8000 de lei. Asigurarea începe să fie valabilă peste două săptămâni de la semnarea contractului.

Asiguratorul, Intact Asigurări Generale S.A, una din cele mai cunoscute companii prestatoare de servicii de asigurare în Moldova, îți oferă două tipuri de polițe de asigurare la Coronavirus:

Pentru semnarea asigurării nu e necesar să te deplasezi în unul din oficiile companiei de asigurare. Enter îți oferă posibilitatea de a cumpăra Asigurarea COVID-19 în regim ONLINE! De asigurare poate beneficia orice persoană, fie copii, adolescenți, elevi, studenți, până la maturi și bătrâni. Luând în considerare că din luna septembrie, elevii și studenții vor reveni la studii, riscul infectării cu COVID-19 va crește considerabil. Iată de ce e convenabil să fie asigurați atât părinții, cât și copiii.

Mai multe detalii despre condițiile asigurării de sănătate COVID-19 găsești aici: https://enter.online/noutati/asigurarea-impotriva-coronavirusului-covid-19-deja-in-moldova/

Asigură-te la COVID-19 ASTĂZI, pentru bunăstare și liniște în VIITOR!

Grafic / Sursa:Covid-19

Cazuri de infectare cu COVID-19 confirmate zilnic în Moldova


// console.log('no ads situation')