(video) Hyundai Kona N, spionat pe circuit: SUV-ul va oferi un sistem mai bun de frânare și peste 200 de cai putere

Prototipurile viitorului Hyundai Kona N au fost surprinse în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic promite un comportament dinamic îmbunătățit și o motorizare cu peste 200 de cai putere, scrie Automarket.ro.

Divizia de performanță Hyundai N trece printr-o perioadă aglomerată. Conform reprezentanților companiei, până la finalul anului vom face cunoștință cu Hot Hatch-ul i20 N. Ulterior, asiaticii vor lansa o versiune de performanță pentru SUV-ul Kona.

Recent, prototipurile viitorului Kona N au fost surprinse în timpul testelor, care au avut loc pe circuitul german de la Nurburgring. Viitorul SUV de performanță va fi echipat cu un sistem mai bun de frânare și cu suspensii dezvoltate special pentru a îmbunătăți caracterul dinamic.

Totodată, sistemul de evacuare va fi înlocuit, direcția va fi mai precisă, iar garda la sol va fi mai mică în comparație cu restul versiunilor din gamă.

În ceea ce privește motorizarea, surse apropiate companiei spun că viitorul Kona N va fi echipat cu un motor de 1.6 litri, care va dezvolta peste 200 de cai putere.

Același propulsor va fi introdus de asiatici și pe viitorul i20 N. În cazul lui Kia Ceed GT, motorul turbo de 1.6 litri T-GDI livrează 204 CP și 265 Nm.

Resursele unității pe benzină vor fi gestionate de o transmisie manuală cu șase trepte, însă nu este exclus ca în ofertă să existe și o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.


Pub