Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Un avion cu 191…

VIDEO Un avion cu 191 de pasageri s-a rupt în două: Sunt morți și răniți

UPDATE: Cel puţin 14 oameni au murit şi 15 sunt răniţi grav după ce un avion al Air India care transporta 191 de pasageri şi membri ai echipajului a părăsit pista la aterizarea pe aeroportul din Kozhikode, în vestul Indiei, şi s-a rupt în două, a anunţat poliţia, citată de AFP, transmite Agerpres.

Știrea inițială: Cel puţin doi oameni au murit şi 35 sunt răniţi după ce un avion al Air India care transporta 191 de pasageri a părăsit pista la aterizarea pe aeroportul din Kozhikode, în vestul Indiei, şi s-a rupt în două, a declarat un oficial din poliţie, citat de Reuters, transmite Agerpres.

Avionul venea de la Dubai şi a ieşit de pe pistă la momentul aterizării, a precizat Ministerul Aviaţiei Civile într-un comunicat. La bord se aflau zece copii.
 

Fuselajul avionului s-a rupt în două după ce a ieşit de pe pistă şi secţiunile au ajuns într-o vale, au relatat canalele de televiziune locale.

Nu s-a declanşat niciun incendiu la bord, a mai precizat Ministerul Aviaţiei Civile. În zona în care avionul a aterizat ploua torenţial, au mai precizat autorităţile.