(FOTO/VIDEO) Sectorul Ciocana din Capitală. Șoferii au semnalizat și astăzi puternic împotriva lui Igor Dodon, în cadrul acțiunii Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”

by D M
Distribuiti mai departe...

Acțiunea partidului Nostru,  “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” s-a desfășurat astăzi în sectorul Ciocana al Capitalei, la intersecția str. Meșterul Manole – str. Vadul lui Vodă. La fel ca în celelalte cazuri, automobiliștii au dat curs îndemnului membrilor și activiștilor Partidului Nostru și au semnalizat încontinuu. Drept dovadă stau imaginile video de la evenimentul, de fiecare dată, transmis live.

“Avem o reacție fantastică a cetățenilor noștri. Sondajul popular al Partidului Nostru continuă. În stradă, voluntar, nesiliți, cetățenii claxonează împotriva lui Dodon. Este cel mai corect și mai veridic sondaj, aici în stradă. Majoritatea cetățenilor se expun împotriva kuliok-ului, împotriva lui Dodon. Kuliok-ul lui Dodon a devenit pentru oameni simbolul corupției”, a spus Ilian Cașu, unul dintre fruntașii Partidului Nostru, pe fundalul claxoanelor care nu se întrerupeau.

Automobiliștii nu doar au semnalizat, mulți dintre ei scoteau mâinile pe geam și le arătau ok activiștilor Partidului Nostru, în semn de susținere față de acțiunea pe care o desfășoară și pe care o numesc “cel mai veridic sondaj popular”. Iar alții și-au expus și opinia față de acest flashmob.

“Tot așa înainte”, a spus unul dintre șoferi. 

“Să câștige democrația, hoții la pușcărie! Lumea să trăiască fără kulioace, din muncă câștigată onest”, a ținut să spună un alt automobilist.

“Noi moldovenii suntem uniți, dar acesta este încă un motiv să ne unim împotriva lui Dodon. Și oamenii de peste hotare trimit mii de videouri în care spun că sunt împotriva lui Dodon. Igor Nicolaevici, lumea nu mai are nevoie de mata. Deja de mai bine de jumătate de lună, toată țara claxonează împotriva lui Dodon”, a afirmat un alt lider al Partidului Nostru, Eduard Pleșca, în momentul în care în locul desfășurării acțiunii și-a făcut apariție un echipaj de poliție care a început să-i filmeze pe activiști.

Eduard Pleșca a declarat că oameni legii au staționat neregulamentar doar ca să-i filmeze, iar cu asta, cel mai probabil, să-i intimideze pe organizatorii acțiunii.

“Echipajul 9734 a oprit în centrul străzii ca să ne filmeze pe noi. Poftim, dezmăț total. Este poliția plătită din impozitele mele bunăoară. Iată, ne-au filmat și pleacă”, a spus Pleșca în intervenția live.

Anterior, membrii și simpatizanții Partidului Nostru au declarat că au decis să organizeze un astfel de flashmob pentru a-i arăta șefului statului, Igor Dodon, adevărata atitudine a cetățenilor față de el, dar și pentru a-i dovedi că sondajele pe care le prezintă nu sunt altceva decât un fals.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...