fbpx

Unii cred că emoțiile înseamnă slăbiciune, iar alții nu suportă ușor greșelile. Care sunt cele mai „reci” zodii?

În timp ce unora nu le place să vorbească despre problemele sale și nici să fie „terapeuți”, alții cred că manifestarea sentimentelor este o slăbiciune, iar perfecțiunea e primordială. Vorbim despre cei mai „reci” nativi ai zodiacului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu siguranță zodia nu e cea mai sigură metodă de a cunoaște pe cineva, iar atitudinea unei persoane poate fi explicată nu doar de astrologie, dar și de trecutul, experiențele sau principiile de viață ale persoanei.

Chiar și așa, dacă e să ne referim la horoscop, atunci iată cele cinci zodii care – potrivit astrologilor – au o atitudine mai „rece”:

Rac

Surprinzător, nu-i așa? Probabil te întrebi cum poate cineva născut în zodia Racului să dea senzația de răceală, când ei sunt cunoscuți pentru firea lor hiper-sensibilă. Însă tocmai emoțiile îi fac să devină nepăsători. Dacă i-ai rănit, trădat sau pur și simplu ai făcut ceva ce i-a deranjat, se vor retrage în cochilia lor și se vor purta ca și cum nici nu mai exiști. Chiar dacă ieri îți dădeau cele mai calde îmbrățișări. Țin supărarea mult timp și se asigură că îi „pedepsesc” cu tăcerea pe cei care îi deranjează.

Capricorn

La capătul opus al Racilor, Capricornii nici măcar nu văd sensul în a-ți afișa emoțiile. Pentru ei, imaginea e cea mai importantă și fac tot posibilul să se asigure că oferă cea mai bună priveliște – chiar și atunci când în interior probabil se prăbușesc. Ei cred că sentimentele înseamnă slăbiciune și evită cu orice preț să le arate. Preferă să fie văzuți ca fiind practici, logici și stăpâni pe situație, scrie elle.ro.

Vărsător

Vărsătorilor le place să își verifice emoțiile din când în când și ar prefera ca toată lumea să facă asta (ca să evităm confuziile, nu?!), însă nu sunt și primii care să vorbească despre ele cu voce tare. Nu e cea mai bună idee nici să îți expui problemele personale sentimentale unui Vărsător – acestei zodii nu îi place nici să fie terapeut și nici să își consume energia rezolvând problemele altora. Pot părea reci tocmai din acest motiv, însă dacă și tu ești de părere că fiecare ar trebui să își rezolve singur problemele, nu îi vei mai considera neapărat așa.

Fecioară

Fecioarele au momente în care se cred cele mai deștepte din încăpere – și s-ar putea să fie așa, fiindcă acestei zodii îi place să învețe mereu lucruri noi care le-ar putea ușura viața celorlalți. Modul în care își prezintă ultimele descoperiri nu e, totuși, cel mai prietenos. Fecioarele se concentrează atât de mult pe a găsi cele mai bune soluții, încât nu mai dau atenție și felului în care se exprimă. Nu sunt neapărat reci, cât foarte directe și succinte. Mai mult, sunt perfecționiste și nu suportă ușor greșelile, defectele – cum s-ar spune, nu au prea multă răbdare pentru umanitate. Chiar dacă nu vor să fie reci, ajung să se poarte așa fără să își dea seama.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemenilor sunt cu siguranță persoane spontane – acum râd și îți vorbesc deschis, iar în minutul următor pot părea seci și neprietenoși. Nu o fac chiar intenționat – mintea lor pur și simplu se schimbă frecvent și, nu de puține ori, se gândesc la o groază de lucruri deodată. Prea puțină energie le rămâne pentru sentimente. Ce ar trebui să știi, totuși, e că niciodată nu vor rămâne total indiferenți – analizează întotdeauna situațiile, iar dacă i-ai deranjat cu ceva, vor deveni imediat distanți; te vor anunța însă la fel de repede că nu i-ai făcut să se simtă bine. Nu îi interesează scuzele tale – va trebui să îi lași să își facă numărul. Abia când se mai calmează apele (destul de repede, cam ăsta ar fi avantajul), îți poți cere iertare și te vor asculta.

Articole asemănătoare

Back to top button