fbpx

video | Noi detalii în cazul avionului prăbușit în India. Cum s-ar fi întâmplat accidentul?

În această seară, o tragedie aviatică s-a produs în India. Conform informațiilor prezentate de directorul general al aviației civile (DGCA), la bord se aflau 175 de pasageri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu a fost semnalat nici un incendiu în momentul aterizării. Incidentul s-a întâmplat în momentul în care avionul încerca să aterizeze pe aeroport în jurul orei 19:40 (ora locală), pe fondul ploilor abundente. Drept urmare, aeronava a căzut într-o vale și s-a rupt în două.

Prim-ministrul a declarat presei locale că serviciile de urgență sunt la fața locului și întreprind măsurile necesare. Potrivit ministrului Sănătății, răniții au fost duși la spitale, unii fiind în stare critică. De asemenea, autoritățile au alertat că este nevoie de mai multe ambulanțe și voluntari.

În accident au decedat (din informațiile preliminare) trei oameni, printre care pilotul și două pasagere, transmite indianexpress.com.

O catastrofă aviatică în India a avut loc și pe 22 mai, 2010, când un avion cu 166 de persoane la bord a izbucnit în flăcări. Atunci, 168 de oameni au murit.

Articole asemănătoare

Back to top button