/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Precizările ambasadei Române privind decesul unui bărbat în vama Albița

missing
07 august 2020, ora 21:30

Ambasada României în Republica Moldova susține că a luat act de decesul bărbatului cu dublă cetățenie, română și a Republicii Moldova, din data de 5 august în punctul de trecere a frontierei Albița. Misiunea diplomatică precizează că incidentul a avut loc înainte de zona de control al documentelor și astfel se infirmă legătura dintre decesul bărbatului și nepermiterea intrării în România.

„Incidentul a survenit pe sensul de intrare în România, la aproximativ 100 metri înaintea zonei de control al documentelor, infirmându-se, astfel, presupusa legătură de cauzalitate între decesul acesteia și nepermiterea intrării în România. Persoana prezenta dureri toracice, fapt pentru care personalul Direcției de Sănătate Publică Vaslui a acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui-secția Huși”, se spune în mesajul instituției diplomatice.

Totodată, ambasada României în Republica Moldova subliniază faptul că tuturor persoanelor care doresc să intre în România li se permite accesul în condițiile și cu respectarea prevederilor actelor normative adoptate, de autoritățile române, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

A decedat chiar în vamă. Un moldovean a murit la Albița, după ce a semnalat dureri în piept

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram