Accident cu implicarea a 3 mașini la Strășeni: Unul dintre șoferi a decedat la spital, în urma traumelor primite

Un accident cu implicarea a trei mașini a avut loc aseară pe traseul Chișinău-Ungheni în apropiere de localitatea Cojușna. În urma impactului, unul dintre șoferi a fost transportat cu diverse traumatisme la Spitalul de Urgență din Chișinău, însă la scurt timp a decedat.

Foto: IP Strășeni

Poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 de un trecător, care a comunicat, că pe traseul Chișinău-Ungheni în apropiere de localitatea Cojușna a avut loc accident rutier cu implicarea a trei automobile.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de marca VAZ 2107 la volanul căruia se afla un bărbat de 67 ani, locuitor al municipiului Chișinău, din motive încă necunoscute, se deplasa pe contrasens din orașul Strășeni spre Chișinău tamponându-se frontal cu automobilul Ford Tranzit la volanul căruia se afla un bărbat de 23 ani locuitor al satul Micleușeni, care circula regulamentar. În consecință unul dintre automobile a fost proiectat într-o Toyota condusă de un bărbat de 43 ani din Strășeni, care se deplasa în urma automobilului Ford Tranzit.

În urma impactului șoferul automobilului VAZ a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău cu diverse traumatisme, dar în scurt timp acesta a decedat.

Actualmente poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

IP Strășeni / Sursa:IP Strășeni
IP Strășeni / Sursa:IP Strășeni
IP Strășeni / Sursa:IP Strășeni
IP Strășeni / Sursa:IP Strășeni


Pub