(video) Un preot din România, surprins cum își bate soția în plină stradă, în timp ce femeia încerca să fugă cu copilul în brațe

Un preot din Bacău, România, a fost filmat miercuri cum își bate în plină stradă soția, care era cu un copil mic în brațe. Toată scena a fost filmată în centrul orașului și distribuită pe rețelele de socializare.

Foto: bacau.net

Potrivit publicației Bacau.net, agresorul este un preot pe nume Alexandru Palur, paroh la biserica din localitatea Letea Veche. Acesta a cerut mai apoi iertare într-o postare pe Facebook.

„As vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea. Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent”, a scris preotul.

„În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și făra răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați”, a mai adăugat acesta.

Ulterior, Inspectoratul de Poliție Județean s-a autosesizat și a deschis un dosar penal pe numele preotului. Acesta urmează să fie atras la răspundere pentru violență în familie.


Pub