Regim special de activitate la Uniunea Avocaților din Moldova, după ce un angajat a fost depistat pozitiv la Covid-19

Uniunea Avocaților din Republica Moldova anunță despre instituirea unui regim special de activitatea începând de astăzi și până pe 19 august curent, după ce un angajat a fost testat pozitiv la Covid-19 ieri, 5 august. În perioada respectivă, o parte din angajați vor asigura îndeplinirea atribuțiilor de funcție de la domiciliu sau la distanță.

Foto: bizlaw.md

Potrivit unei dispoziții semnată astăzi de către președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, Emanoil Ploșnița, în scopul prevenirii răspândirii contaminărilor, accesul avocaților și vizitatorilor este restricționat. Se va permite accesul doar în situații de necesitate strigentă și doar cu permisiunea specială din partea conducerii instituției.

Totodată, potrivit documentului, pentru bunul mers al activității secretariatului Uniunii, în interesul avocaților și al relațiilor de conlucrare cu instituțiile statale și partenerii externi, Uniunea va asigura comunicarea prin intermediul tehnologiilor de telecomunicații, afișate pe site-ul oficial al Uniunii www.uam.md.

În funcție de evoluția medicală a angajaților, reluarea activității Uniunii Avocaților va fi examinată de către conducerea instituției, în conformitate cu regulile și recomandările instituțiilor de resort.


Pub