(video) The Motans lansează ultima piesa de pe cel de-al doilea album: „Eu nu cred în imposibil, eu insist, La acest capitol am un spirit ateist”

The Motans s-a reîntors. De această dată, trupa a lansat piesa Spirit Ateist, ultima de pe cel de-al doilea album al trupei, însoțită și de un videoclip cu versurile piesei - „Eu nu cred în imposibil, eu insist, La acest capitol am un spirit ateist”.

„M-am întors!”, astfel își anunță lansarea ultimei compozițiii de pe album The Motans.

Vedeți mai jos și versurile piesei:

Vrei o pauză? Sorry, dar ești în direct, Viața asta n-are funcția „aștept”. Și nu sta prea mult pe gânduri dacă știi ce vrei, Pe capacul de sicriu nu-i buton să dai „replay”.

Te-ai pornit la drum cu vise mari, Dar ai crezut că de la soartă ceri prea mult, Ea te-a căutat și a vrut să-ți dea tot, Dar pur și simplu nu avea la ea mărunt. Nu avea la ea mărunt Pentru tot ce i-ai cerut Și aștepta să-i spui:

Eu nu cred în imposibil, eu insist, La acest capitol am un spirit ateist. Eu nu cred in visele uitate Pe un raft de sus pentru o altă dată.

Ai lumea-n față, ai în piept butonul roșu, Ia-o pe toată fără scuze și reproșuri Ai doar o viață-n viață, bro, fii atent la ceas Mișcarea acelor îți dă comanda „фас/fas”. Nu cred în compromis și sângele mi-e rece Și dac-o fi să cad, nu-i nimic, mă ridic, mi-a trece. Gata de all in, jucăm cu destinul, N-am renunțat, m-am oprit doar să-mi fac plinul.

Știu că undeva departe Plâng de dorul viselor uitate Oameni vii din praf de stele moarte, Oameni vii din praf de stele moarte.

Alții au vrut totul și deodată Au intrat, dar încă bat la poartă Sau o iau pe alte drumuri, nu așteaptă Când trebuie de împins speranța-n pantă.

Dar eu nu cred în imposibil, eu insist, La acest capitol am un spirit ateist. Eu nu cred in visele uitate Pe un raft de sus pentru o altă dată.

Știu că undeva departe Plâng de dorul viselor uitate Oameni vii din praf de stele moarte, Oameni vii din praf de stele moarte.


Pub