Încă 406 cazuri de COVID-19 au fost înregistrate astăzi pe teritoriul Republicii Moldova

406

Alte 406 cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care cinci în Stânga Nistrului, numărul total de cazuri în regiunea transnistreană ridicându-se la 1 585.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 26 628 de cazuri.

Totalul testelor efectuate este de 2 254, dintre care primar – 1 754 și repetat – 500.

Din numărul total de cazuri, 12 sunt lucrători medicali: medici – 5, asistenți medicali – 5, personal auxiliar – 2.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor cinci decese provocate de COVID-19.

Decesul 824: bărbat în vârstă de 70 de ani din raionul Ialoveni, transferat în data de 23 iulie de la Spitalul de Stat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie mixtă.

Decesul 825: femeie în vârstă de 74 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 22 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Decesul 826: femeie în vârstă de 70 de ani din municipiul Chișinău, internată în data de 26 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, obezitate, diabet zaharat.

Decesul 827: bărbat în vârstă de 75 de ani din municipiul Chișinău, transferat în data de 25 iulie de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, obezitate, hipertensiune arterială.

Decesul 828: bărbat în vârstă de 54 de ani din raionul Hâncești, internat în data de 1 august la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente