Ești stabilit peste hotarele țării? Înregistrează-te la Zilele Diasporei 2020 și discută cu oficiali de stat și internaționali

img-20180421-wa0073
Foto: foto simbol/brd.gov.md

Anual, la sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, Guvernul Republicii Moldova organizează Zilele Diasporei pentru cetățenii țării noastre, care sunt plecați peste hotare. Evenimentul se organizează cu scopul de fortificare a relațiilor cu diaspora, precum și de mobilizare a diasporei și a societății civile în promovarea acțiunilor comune orientate spre dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova.

Zilele Diasporei 2020 se vor desfășura în format online în perioada 21-23 august curent. Agenda alcătuită în baza consultărilor cu diaspora include subiecte de actualitate care prezintă interes pentru concetățenii noștri aflați în străinătate.

Membrii diasporei sunt invitați să participe la sesiunile de discuții programate cu reprezentanții instituțiilor de stat și ai organizațiilor internaționale, precum și la activități de networking și socializare cu și pentru diasporă.

Evenimentul va putea fi urmărit pe platforma Zoom, pagina de Facebook a BRD și privesc.eu.

Formularul de înregistrare la eveniment poate fi accesat AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente