fbpx

Au mai decedat cinci moldoveni bolnavi de COVID-19. Pacienții sufereau și de alte maladii

Încă cinci cazuri de deces s-au înregistrat în Moldova, victime fiind persoane infectate cu noul coronavirus. Ministerul Sănătății a informat astăzi, 6 august, că pacienții sufereau și de alte boli.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un caz este vorba de un bărbat de 70 de ani, din raionul Ialoveni. Acesta a fost transferat, pe 23 iulie, de la Spitalul de Stat – la Spitalul Clinic Republican și mai suferea de hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cât și de cardiopatie mixtă.

Trei cazuri s-au înregistrat la Chișinău: o femeie de 74 de ani era internată, de pe 22 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Gh. Paladi”, ea mai suferea de ardiomiopatie mixtă și hipertensiune arterială. Altă pacientă avea 70 de ani, era spitalizată, de pe 26 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă și mai suferea de insuficiență renală, obezitate, cât și diabet zaharat.

Un chișinăuian de 75 de ani fusese transferat, pe 25 iulie, de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” – la Institutul de Medicină Urgentă, cu insuficiență renală, obezitate și hipertensiune arterială.

Un alt caz este din Hîncești, fiind vorba de un bărbat de 54 de ani, internat pe 1 august la Institutul de Medicină Urgentă și care mai suferea de cardiopatie mixtă și hipertensiune arterială.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 26.628 cazuri. Dintre acestea, 18.676 au fost tratate, iar 828 au decedat.

CITEȘTE ȘI:

Și astăzi au fost anunțate peste 400 de cazuri de COVID-19. Cinci sunt de import 

Articole asemănătoare

Back to top button