PETROM pune umărul: Afaceri la Cheie de la Petrom Moldova

La 20 de ani de când se află pe piața din Moldova, Petrom lansează programul de responsabilitate socială, “Petrom Pune Umărul”. Acesta a fost dezvoltat de companie în timpul crizei generate de Covid-19 și vine cu soluții anti-criză pentru mai multe categorii de persoane. Prin intermediul acestuia Petrom își propune să susțină comunitatea micilor întreprinzători, să ofere cele mai bune prețuri din industrie, să susțină producătorii locali și să dezvolte acțiuni de caritate.

Foto: Petrom

„Primul pilon care stă la baza campaniei „Petrom Pune Umărul” și pe care îl punem la dispoziția potențialilor beneficiari, este „Afaceri la Cheie”. Proiectul vine să îi sprijine pe micii antreprenori în dorința lor de a conduce o afacere sigură și funcțională, cot la cot cu un partener de încredere. Le vom oferi posibilitatea de a administra stații de alimentare Petrom și îi vom ajuta să exceleze. „Afaceri La Cheie” este punctul de pornire al programului „Petrom Pune Umărul”, iar prin intermediul acestuia ne dorim să menținem în țară capitalul uman intelectual care este pe punctul de a pleca din Republica Moldova din cauza crizei de pe piață și a impactului acesteia asupra societății», menționează Andrei Leahu, șef serviciu Marketing al Petrom Moldova.

Afaceri / Sursa:Petrom

Beneficiarilor „Afaceri la Cheie” li se va oferi spre gestiune una dintre stațiile de alimentare Petrom din țară, iar aceștia vor trebui să administreze stația conform standardelor internaționale ale OMV Group, din care face parte Petrom Moldova și vor primi susținerea experților Petrom în acest sens.

Avantajele proiectului #AfaceriLaCheie sunt: dezvoltarea unei afaceri transparente și rezistente inclusiv pe timp de criză, susținere permanentă din partea unui partener puternic european, oportunități extinse de realizare antreprenorială cu premiza de creștere semnificativă a venitului în funcție de obiectivele atinse, dar și apartenență în marea familie Petrom.

În cadrul programului #AfaceriLaCheie se pot înregistra persoanele juridice care au experiență de cel puțin un an în domeniul administrării afacerilor, cu deprinderi antreprenoriale și care își propun să se dezvolte într-o sferă nouă de afaceri, sau persoanele juridice care dețin potențial nativ de organizare și gestionare a proiectelor.

Mai multe detalii despre programul „Petrom Pune Umărul” și prima sa componentă, „Afaceri La Cheie”, dar și despre criteriile parteneriatului, găsiți pe site-ul www.petrom.md, sau aici.

Persoanele interesate să aplice la program sunt invitate să transmită CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa electronică: parteneri.md@petrom.com.

Despre Petrom Moldova

Petrom Moldova este o rețea de benzinării cu peste 20 ani de activitate în Republica Moldova, care a cunoscut o dezvoltare continuă și care astăzi gestionează 80 de stații de alimentare cu produse petroliere pe întreg teritoriul țării. De asemenea, compania deține 80 de magazine cu un sortiment larg de produse complementare.

Petrom Moldova este membrul unui grup internațional cu o politică organizațională și managerială identică celei adoptate de către colegii de peste hotare.

Compania care ghidează activitatea Petrom Moldova și care reprezintă un exemplu de succes al OMV Group este OMV Petrom. Aceasta este cea mai mare companie de energie din România și cel mai important contribuitor la PIB-ul acestei țări.


// console.log('no ads situation')