Un angajat al MAI, răpus de noul coronavirus

by D M
Distribuiti mai departe...

În ultima săptămână, 96 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au fost testați pozitiv cu COVID-19, dintre care 3 au fost cu forme grave, restul fiind asimtomatici. Informația a fost oferită de secretarul de stat al MAI, Sergiu Golovaci, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Golovaci a declarat că actualmente 8 angajați ai MAI sunt spitalizați și se află sub supravegherea medicilor. Secretarul de stat a anunțat și despre decesul unui angajat infectat cu COVID-19 din cadrul ministerului.

Am avut și un caz mai puțin plăcut. Am avut ocazia să fim martorii la ceea că unul dintre colegii noștri a cedat în fața infecției. Este o lovitură puternică pentru Ministerul de Interne”, a declarat secretarul de stat de la MAI.

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova s-au confirmat alte 408 cazuri de COVID-19, dintre care 3 în stânga Nistrului. Din numărul total de cazuri, 4 sunt de import (Turcia-2, Franța-1, Federația Rusă-1).

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 26.222 cazuri. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat în municipiul Chișinău – 154.

sursa: ZdG


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...