(foto) Căminele USM sunt pregătite pentru a-și primi studenții în noul an de studii

DSC_4229 copy

Comoditate, Siguranță și Accesibilitate – acestea sunt calitățile care descriu viața de student în căminele Universității de Stat din Moldova. Camerele spațioase, dotate corespunzător, împreună cu condițiile moderne ce asigură șederea plăcută și potrivită (săli de lectură, acces la internet, spații pentru servirea mesei ș.a.m.d.) oferă tinerilor posibilitatea, pe întreaga durată a studiilor, să-și găsească confortul și să-și personalizeze zona de trai.

Totodată, deservirea căminelor din cadrul campusului universitar de către personalul de îngrijire și întreținere oferă siguranță și convingerea faptului că ordinea este prioritară. Amplasarea căminelor în apropierea blocurilor de studii, situate în zona centrală a municipiului Chișinău, le face ușor și rapid de accesat, întrucât drumul de la cămin poate fi parcurs pe jos, iar compania colegilor îl face și plăcut.

Campusul Universității de Stat din Moldova este alcătuit din 10 cămine studențești, oferind locuri de cazare în camere cu două, trei sau patru paturi, cu toate dotările de care aveți nevoie: apă caldă, grup sanitar, bucătărie modernă, mobilier corespunzător, spații destinate spălării rufelor, serviciu de pază și de curățenie etc. Majoritatea căminelor au fost recent renovate în totalitate și se află într-o stare foarte bună. Parcul de fitness în aer liber situat în nemijlocita apropiere a căminelor din campusul de pe strada Gh. Cașu a devenit locul îndrăgit de tinerii care preferă un exercițiu complet și totodată un loc de întâlnire pentru studenții din căminele vecine, comunică usm.md.

Tarifele de cazare în campusul USM sunt stabilite în funcție de nivelul de confort din fiecare cămin, studenții având posibilitatea să opteze pentru cea mai convenabilă variantă.

Pe lângă faptul că în căminele universității este cald în perioada rece a anului, comod și spațios, atmosfera este una familială, care permite studenților să învețe, să socializeze și să construiască prietenii pentru întreaga viață!

Se zice că nu ai fost student dacă nu ai locuit la cămin, iar experiența vieții în căminele Universității de Stat din Moldova vine să confirme afirmația prin faptul că-i învață pe tineri să progreseze constant într-un mediu asemănător cu cel de acasă, dar și să-și trăiască studenția în adevăratul sens al cuvântului.

Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente