fbpx

Un ascensor din Rîbnița a fost cuprins de flăcări. În interior se aflau doi minori

Un ascensor a luat foc la Rîbnița, în urma unui scurtcircuit. În interior se aflau doi minori, care au fost salvați de salvatori. Cazul tragic a avut loc ieri, 4 august, în jurul orei 21:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei din stânga Nistrului, un bărbat de 63 de ani a apelat serviciul de urgență, comunicând că, într-o clădire locativă de pe strada Kirov, ascensorul a fost cuprins de flăcări, iar doi copiii – de 15 și 13 ani – au rămas blocați.

Așadar, la fața locului, au intervenit imediat ambulanța și pompierii. Fiind evacuați, minorii au fost transportați la secția de urgență a Spitalului Raional din Rîbnița. Mai târziu, copiii au fost luați de părinți, fără să fie necesară internarea lor.

Conform jurnaliștilor din stânga Nistrului, cei mici plecau afară pentru a se juca, însă ascensorul s-a oprit între etajele patru și cinci. Micuții au început să țipe și au fost auziți de vecini.

Responsabilii au stabilit că în cutia de joncțiune a avut loc un scurtcircuit, moment în care mecanismul de ridicare a încetat să funcționeze. Flăcările au avariat cablul electric și cutia în sine, ulterior – consecințele au fost eliminate.

Articole asemănătoare

Back to top button