fbpx

Încă 13 persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Au decedat și două moldovence de 27 și 37 de ani

Alte 13 cazuri de deces s-au înregistrat, în Moldova, în rândul celor infectați cu virusul COVID-19. Două dintre paciente au vârsta de 27 și 37 de ani, informează Ministerul Sănătății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre pacienți:

Femeie de 57 de ani, din municipiul Chișinău. Ea a fost transferată cu pneumonie interstițială bilaterală, pe 18 iulie, de la Spitalul „Sf. Treime” – la Institutul de Medicină Urgentă.

Bărbat de 78 de ani, din municipiul Chișinău, internat pe 22 iulie la Spitalul de Stat. Comorbidități: hipertensiune arterială, infarct miocardic vechi, diabet zaharat, cardiopatie mixtă.

Femeie de 75 de ani, din raionul Edineț. A fost transferată, pe 20 iulie, de la spitalul raional – la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Femeie de 71 de ani, din Comrat, spitalizată în raion pe 21 iulie. Comorbidități: epilepsie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Femeie de 66 de ani, din Comrat, internată pe 19 iulie la spitalul raional. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Femeie de 52 de ani, din Chișinău, internată cu pneumonie virală interstițială bilaterală, pe 24 iulie, la Spitalul Clinic MSMPS.

Femeie de 59 de ani, din raionul Anenii Noi, internată pe 30 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: obezitate, insuficiență venoasă cronică, cardiopatie mixtă, hipertesniune arterială.

Femeie de 68 de ani, din raionul Râșcani, internată pe 25 iulie la Spitalul „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă.

Femeie de 85 de ani, din Căușeni, spitalizată în raion pe 29 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială, bronhopneumopatie obstructivă cronică, fibrilație atrială cronică tahisistolică, obezitate.

Femeie de 37 de ani, din Hîncești, internată cu pneumonie bilaterală evoluție gravă, pe 4 august, la spitalul raional. Comorbidități: întârziere metală profundă, surdomută, diabet zaharat de tip I.

Bărbat de 78 de ani, din raionul Orhei, spitalizat în raion pe 21 iulie. Comorbidități: cancer, hipertensiune arterială.

Femeie de 27 de ani, din municipiul Bălți, internată cu pneumonie bilaterală, pe 4 august, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat de tip II, hipertensiune arterială de graduL II, obezitatea de gradul III.

Femeie de 76 de ani, din municipiul Orhei, spitalizată în raion pe 20 iulie. Comorbidități: diabet zaharat de tip II, obezitate de gradul II, pielonefrită cronică bilaterală.

Bilanțul total al cazurilor de infectare este de 26.222. Dintre acestea, 18.418 persoane au fost tratate, iar 823 au murit.

CITEȘTE ȘI:

Astăzi au fost depistate peste 400 de cazuri de COVID-19. Câte teste s-au efectuat?

Articole asemănătoare

Back to top button