/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Strada Albișoara, în reparație. Primăria a alocat circa o sută de milioane de lei pentru lucrări

05 august 2020, ora 20:29

Strada Albișoara din Capitală a intrat în reparație. Zeci de muncitori, tractoare și excavatoare lucrau astăzi în apropierea Inspectoratului General de Poliție. Deși se circula cu dificultate, șoferii s-au bucurat că a început reparația și speră că astfel vor dispărea „renumitele” inundații de pe strada Albișoara. Reparația ar urma să se încheie până la sfârșitul anului. În total, Primăria a alocat circa o sută de milioane de lei din bugetul municipal.

Lucrările de reparație a străzii Albișoara au fost împărțite în cinci etape. Acum se lucrează pe tronsonul dintre străzile Iurii Gagarin și Ismail.

Cum rezistați pe această căldură? – Nu prea bine, e cald.  – Cum vă răcoriți? – Cu apă.

Cei care locuiesc în preajmă s-au bucurat când au văzut drumarii și speră că lucrările vor fi calitative.

“Cum se repară drumurile la noi? – Rău, țin un an doi și iară se strică.”

Chiar dacă astăzi se circula cu dificultate în regiune, conducătorii auto s-au arătat bucuroși că strada va fi reparată. Aceștia speră că lucrările vor fi duse până la capăt.

Demult trebuia reparată, pentru că e distrusă ca și multe alte străzi.”

Trebuia de reparat încă 10 ani în urmă, dar reparată calitativ, nu cum se pune acum pentru 5 procente. –  Acum au început să o repare. – Păi da, o să termine în 2025.

Lucrările de reparație au început ieri. Primarul capitalei a dat asigurări că până la sfârșitul anului strada v-a arăta ca nouă.

ION CEBAN, PRIMAR GENERAL: Panouri date jos, stații care urmează să fie reabilitate, trotuare, borduri și nemijlocit carosabil. Eu sper ca până la sfârșitul acestui an să fie totul absolut totul dat în exploatare să avem o stradă nouă.

Începând de luni, strada Albișoara va fi închisă în perimetrul străzilor Iurii Gagarin și Ismail. Pentru reparația integrală a străzii, din bugetul municipal, au fost alocate o sută de milioane de lei

Primarul Capitalei a dat asigurări că până la sfârșitul anului, strada Albișoara v-a arăta ca nouă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram