/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO/ Un bărbat s-a stins în urma unui cumplit accident produs în apropiere de Cojușna. Detalii

missing
05 august 2020, ora 20:45

Un bărbat de 67 de ani s-a stins după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un alt vehicul. S-a întâmplat miercuri, 5 august, în apropiere de localitatea Cojușna.

Potrivit poliției, bărbatul de 67 ani, aflat la volanul unui VAZ a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un Ford Tranzit la volanul căruia se afla un tânăr de 23 ani.

În consecință, unul din automobile a fost proiectat într-o Toyota condusă de un bărbat de 43 ani din Strășeni, care se deplasa în urma automobilului Ford Tranzit.

În urma impactului, șoferul automobilului VAZ a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău cu diverse traumatisme, dar în scurt timp acesta a decedat.

Actualmente poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram