Soția directorului general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor s-a stins din viață

Soția directorul general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Vladislav Cotici, s-a stins din viață. Pentru mulți dintre cei care o cunoșteau, vestea tristă a fost una mult prea neașteptată, Victoria Cotici fiind în floarea vârstei.

Foto: Facebook/ Sergej Korsowezki

„Cu cele mai profunde regrete suntem alături de Vladislav Cotici, în legătură cu trecerea în neființă a Victoriei Cotici – soție și o mamă iubitoare. Colectivul ANSA a primit vestea trecerii premature în lumea celor drepți cu o mare tristețe și îndurerare. Împărtășim durerea imensă a familiei îndoliate și aducem sincere condoleanțe apropiaților, prietenilor și celor care au iubit-o, cunoscut-o și apreciat-o!”, se menționează într-un comunicat din partea colectivului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

Cei care au cunoscut-o au doar cuvinte calde despre Victoria Cotici:

„Ce trist și neașteptat. Condoleanțe familiei. Am cunoscut-o și am lucrat cu Victoria. O fată caldă, luminoasă, harnică și mereu binevoitoare.. Lumină veșnică...”.

„Când am aflat nu îmi venea să cred. Am zis că e o greșeală. Prea repede a plecat. Sincere condoleanțe familiei. Zbor lin și odihnește în pace, Victoria! Familiei multă putere.”

„Mare Iubitoare de viață ai fost, Victoria 😞 îmi pare rău de asemenea soartă... Condoleanțe ...”

„Condoleanțe familiei... Prea devreme😢 un om extraordinar, cu un suflet mare, plin de viață...😢”

„Păcat...deșteaptă, tânără, frumoasă, plină de viață...condoleanțe”.


Pub