58 de ani de la moartea divei Marilyn Monroe. Cum arăta dormitorul în care actriţa a fost găsită fără suflare

58 de ani au trecut de când Marilyn Monroe a murit. Starul s-a stins din viaţă la doar 36 de ani. Era cunoscută de o lume întreagă, avea publicul la picioare, dar şi o multitudine de probleme care ar fi împins-o către gestul extrem: sinuciderea. Aflați mai jos detalii neştiute despre ultimele ei clipe de viaţă, prezentate de SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Foto: okmagazine.ro

A fost actriţă, cântăreaţă, sex simbol, model şi mai presus de toate a fost o divă, însă la doar 36 de ani, s-a stins din viaţă. Marilyn Monroe a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Los Angeles, în dimineaţa zilei de 5 august 1962. S-a scris că aceasta s-a sinucis printr-un cosum excesiv de medicamente. Dar care este adevărul? Cum a fost ea găsită de către medici?

Chiar dacă medicii au emis un document oficial, moartea lui Marilyn Monroe ridică în continuare semne de întrebare. La o aşa vârstă, cum să îşi pună capăt zilelor? Avea totul la picioare. Au fost lansate chiar şi teorii ale conspiraţiei despre trecerea în nefiinţă a starului de la Hollywood.

În presa internaţională s-a scris că la ora 3.00 dimineaţa, menajera lui Marilyn Monroe, Eunice Murray, a observat că lumina din dormitorul acesteia era aprinsă, însă uşa era încuiată. Fără să stea prea mult pe gânduri, ea l-a sunat pe psihiatrul lui Marilyn, pe doctorul Ralph Greenson, care a sfătuit-o să se uite pe fereastră să vadă dacă este în regulă. Atunci, însă, ea a observat-o pe blonda focoasă întinsă pe pat, goală, cu faţa în jos, acoperită de o pătură şi având într-o mână receptorul telefonului. La scurt timp, Dr. Greenson a sosit, a spart o fereastră şi a intrat în camera lui Marilyn, pe care a găsit-o moartă. La 4.25, poliţia din Los Angeles a ajuns la faţa locului şi a început investigaţiile.

Imaginile cu dormitorul în care a fost găsită artista moartă au făcut înconjurul lumii. Există totuşi, mai multe teorii ale conspiraţiei despre moartea lui Marilyn Monroe. Care sunt acestea, citiți pe SHOK.md.

Dormitorul lui Marilyn Monroe / Sursa:okmagazine.ro
Marilyn Monroe, găsită fără suflare în dormitorul său / Sursa:okmagazine.ro
Marilyn Monroe, găsită fără suflare în dormitorul său / Sursa:okmagazine.ro
Marilyn Monroe, găsită fără suflare în dormitorul său / Sursa:okmagazine.ro
Marilyn Monroe, găsită fără suflare în dormitorul său / Sursa:okmagazine.ro


Pub