05:32:41 24.04.2024
Stiri

Dodon CONFIRMĂ că se află la Moscova, după ce Usatîi a făcut anunțul: „Bietul Dodon NU știe că unii dintre CURATORII săi conștientizează că nu mai are șanse la prezidențiale”

Actualitate 04.08.2020 10:25 Vizualizări8759 Autor: Ziarul National
 Dodon CONFIRMĂ că se află la Moscova, după ce Usatîi a făcut anunțul: „Bietul Dodon NU știe că unii dintre CURATORII săi conștientizează că nu mai are șanse la prezidențiale”


Președintele Igor Dodon se află astăzi la Moscova, unde intenționeză să se întâlnească cu unii oficiali ruși „pentru a discuta aspecte legate de intensificarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-ruse în toate domeniile de interes comun”.

Igor Dodon a anunțat despre această vizită astăzi-dimineață, deși la Moscova se află de ieri. Primul a vorbit despre „vizita secretă” a lui Dodon la Moscova primarul de Bălți, Renato Usatîi.

Potrivit liderului „Partidului Nostru”, care în 2016 și-a îndemnat susținătorii să voteze pentru Dodon în turul II al alegerilor prezidențiale, șeful statului nu este sigur de sprijinul rușilor la prezidențialele din toamnă.

„Astăzi (ieri noaptea n.r.) Dodon a zburat în secret la Moscova. Nu fiți surprinși de faptul că administrația sa nu a anunțat despre această vizită. Reprezentanții Președinției au aflat despre această vizită din postarea mea pe Facebook. La Moscova Dodon intenționează să-i convingă pe unii dintre curatorii săi de presupusa victorie a sa la alegerile prezidențiale și de necesitatea sprijinului din partea Moscovei. Bietul Dodon nu știe încă despre faptul că acești curatori ai săi știu mai multe despre eșecul său în alegeri, decât jumătate consilier, jumătate troll, Vardanyan”, a scris Usatîi pe Facebook.

Președintele Igor Dodon nu a comentat declarația lui Usatîi și a explicat de ce a plecat la Moscova.

„Întreprind o scurtă vizită de lucru la Moscova unde intenționez să mă întâlnesc cu oficiali ruși pentru a discuta aspecte legate de intensificarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-ruse în toate domeniile de interes comun. Astfel, planific să discut cooperarea în domeniul economic, facilitarea exportului mărfurilor noastre pe piața rusă, reluarea negocierilor cu Federația Rusă în privința creditului de circa 200 de milioane de euro, posibilitățile de susținere a diasporei moldovenești în Federația Rusă și altele”, a scris Dodon pe Facebook.

De menționat că actualul șef al statului nu și-a anunțat deoacamdată candidatura la alegerile prezidențiale, deși au fost deja tipărite mai multe materiale informative cu „reușitele” sale din ultimii patru ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md