fbpx

Exploziile de la Beirut ar fi fost resimțite chiar și în Cipru. Autoritățile libaneze anunță un nou bilanț al victimelor: 27 de decedați și peste 2500 de răniți

Exploziile de la Beirut ar fi fost resimțite chiar și în Cipru, la circa 200 de kilometri distanță. Mai mulți locuitori ai regiunii au scris pe rețelele de socializare că ar fi simțit zguduitura, dar au crezut că este vorba de un cutremur, transmite BBC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Între timp, autoritățile din Liban au făcut public un nou bilanț al victimelor. Potrivit hotnews.ro, care face referire la agenția France-Presse, numărul celor decedați a ajuns la 27, iar peste 2500 de persoane s-au adresat la doctori după ce au suferit diverse leziuni.

Totodată, ministrul de Interne din Liban a anunțat că în unul dintre depozitele afectate de deflagrație se păstra azotat de amoniu, o substanță chimică folosită atât în calitate de îngrășământ, cât și la producerea anumitor tipuri de muniții.

Precizăm că, potrivit informațiilor preliminare, în Beirut, în urma unui incendiu s-au produs două explozii. Autoritățile au declarat mâine, 5 august, zi de doliu național, pentru a onora victimele deflagrațiilor.

CITEȘTE ȘI:

Mărturiile cutremurătoare de după explozii ale locuitorilor din Beirut: „Este ca apocalipsa”

foto | Clădiri dărâmate, oameni speriați și mașini rupte în bucăți. Primele fotografii după exploziile de la Beirut

video | Explozii devastatoare la Beirut. Un depozit cu muniții vechi și unul cu produse chimice ar fi sărit în aer

Articole asemănătoare

Back to top button