800 de persoane au decedat de Covid-19 în țară, de la începutul pandemiei

Alte 8 persoane au fost răpuse de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 6 femei și 2 bărbați din diferite raioane ale țării.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 69 de ani, din raionul Rezina, transferată, la data de 22 iulie, de la Spitalul Raional Rezina, la Institutul de Medicină Urgentă, a decedat. Femeia avea și alte comorbidități: hipertesniune arterială, diabet zaharat, cardiopatie mixtă.

În cel de-al doilea caz este vorba despre o femeie de 58 de ani, din raionul Ialoveni, internată la data de 20 iulie, la Institutul de Medicină Urgenti, care suferea și de hipertensiune arterială, diabet zaharat.

O altă femeie de 85 de ani, din raionul Edineț, internată la data de 25 iulie, la Spitalul Raional Edineț, a decedat. Femeia suferea și de diabet zaharat, cardiopatie ischemică cronică, insuficiență cardiacă.

Un bărbat de 54 de ani, din raionul Ialoveni, internat la data de 18 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă, a murit. Acesta avea și alte comorbidități: bronhopneumopatie, insuficiență renală.

În cel de-al 5-lea caz este vorba despre o femeie de 78 de ani, din raionul Hîncești, internată la data de 20 iulie, la Spitalul Clinic al MSMPS. Aceasta suferea și de hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Un alt bărbat de 80 ani , din raionul Orhei, internat la data de 20 iulie, la Spitalul MSMPS, a decedat. Acesta suferea și de encefalopatie discirculatorie mixtă gr. III.

Cel de-al 7-lea deces este vorba despre o femeie de 63 ani, din raionul Ialoveni, internată la data de 29 iulie, la Spitalul MSMPS, având și hipertensiune arterială.

O altă femeie de 43 ani, din raionul Fălești, internată la data de 29 iulie, la Spitalul MSMPS a decedat. Aceasta suferea de boala Non-Hodgkin.

Bilanțul total de la începutul pandemiei ajunge la 800.


Pub