Se adeveresc sau nu speculațiile despre plecarea lui Ronaldo de la Juventus? Starul a anunțat la ce echipă va evolua în sezonul următor

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a cucerit al doilea titlu consecutiv în Serie A, alături de Juventus. Iar ulterior, starul portughez le-a oferit o veste liniștitoare fanilor „Bătrânei Doamne”, care nu mai știau ce să creadă în urma numeroaselor speculații despre plecarea acestuia, scrie Digisport.ro.

Foto: Foto: Profimedia

La Juventus din 2018, Ronaldo mai are contract cu italienii pentru încă două sezoane, însă, de-a lungul acestui sezon, au existat mai multe zvonuri, care îl dădeau plecat pe Cristiano mai devreme de termen, printre opțiuni numărându-se Paris Saint-Germain sau Manchester United.

Cristiano Ronaldo rămâne la Juventus pentru cel puțin încă un sezon

În ciuda acestor zvonuri, Ronaldo pare hotărât să rămână la Juventus pentru cel puțin încă un sezon, așa cum se arată în ultima postare a atacantului de pe rețelele de socializare.

„Sunt fericit că am câștigat ultimele două titluri din cele nouă consecutive ale lui Juventus! A părut simplu, dar nu a fost. Cu talent, dedicare și multă muncă îți poți atinge obiectivele și să fii mai bun an după an! Hai să îl obțin pe al treilea!", a fost mesajul postat de Ronaldo pe Instagram.

88 de meciuri a strâns Ronaldo la Juventus, atacantul reușind 63 de goluri și 18 pase decisive.

Cristiano Ronaldo a cucerit titlul în Serie A, dar a ratat Gheata de Aur

Atacantul portughez al lui Juventus a reușit 31 de goluri în acest sezon din Serie A, însă nu putut ține pasul cu Ciro Immobile.

Fotbalistul lui Lazio a încheiat stagiunea cu 36 de reușite și l-a depășit și pe Robert Lewandowski (34 de goluri), trecându-și astfel în cont Gheata de Aur.

Pentru Juventus urmează duelul cu Olympique Lyon, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.


Pub