Secretele Andreei Marin. Cum se menține tânără și frumoasă la 45 de ani

A renunţat la carne, la cina luată la ore târzii noaptea, iar din meniul ei fac acum parte salatele îmbogăţite cu seminţe şi fructele de mare. Acesta este secretul care o ajută pe Andreea Marin să arate atât de bine la 45 de ani, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Foto: okmagazine.ro

„Am o viaţă efervescentă şi nicio zi nu seamănă cu alta. De câţiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun şi cina, aceasta din urmă să nu fie la o oră târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc şi masa de prânz. Mă bazez pe salate îmbogăţite cu seminţe şi condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunţite”, a dezvăluit Andreea Marin.

Vedeta spune că practic nu mai consumă carne, dar și alte produse: „Cât mai puţin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunţat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc peşte şi fructe de mare”.

Dacă îi plac fructele și de care anume consumă citiți pe SHOK.md.


Pub