„Am o viaţă efervescentă şi nicio zi nu seamănă cu alta. De câţiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun şi cina, aceasta din urmă să nu fie la o oră târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc şi masa de prânz. Mă bazez pe salate îmbogăţite cu seminţe şi condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunţite”, a dezvăluit Andreea Marin.
Vedeta spune că practic nu mai consumă carne, dar și alte produse: „Cât mai puţin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunţat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc peşte şi fructe de mare”.
Dacă îi plac fructele și de care anume consumă citiți pe SHOK.md.
Potrivit legislației, suntem obligați să cenzurăm comentariile ce incită la ură, reprezintă atac la persoană sau conțin cuvinte necenzurate.
Vă îndemnăm la discuții decente!