fbpx

În Moldova au decedat 800 de oameni bolnavi de COVID-19. Câți s-au stins astăzi din viață?

Bilanțul deceselor în Moldova, în rândul celor infectați cu virusul COVID-19, a ajuns la 800. Astăzi au trecut în neființă încă opt persoane, cea mai tânără victimă având 43 de ani, informează Ministerul Sănătății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre pacienți:

Femeie de 69 de ani, din raionul Rezina, transferată pe 22 iulie de la Spitalul Raional Rezina – la Institutul de Medicină Urgentă. Mai suferea de hipertesniune arterială, diabet zaharat și cardiopatie mixtă.

Femeie de 58 de ani, din raionul Ialoveni, internată pe 20 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Ea mai avea hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Femeie de 85 de ani, din raionul Edineț, spitalizată în raion pe 25 iulie. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică cronică și insuficiență cardiacă.

Bărbat de 54 de ani, din raionul Ialoveni, internat pe 18 iulie la Institutul de Medicină Urgentă. Pacientul mai suferea de bronhopneumopatie și insuficiență renală.

Femeie de 78 de ani, din raionul Hîncești, internată pe 20 iulie la Spitalul Clinic al MSMPS. Moldoveanca mai avea hipertensiune arterială și cardiopatie hipertensivă.

Bărbat de 80 de ani, din raionul Orhei, internat pe 20 iulie la Spitalul MSMPS. El mai suferea de encefalopatie discirculatorie mixtă de gradul III.

Femeie de 63 de ani, din raionul Ialoveni, internată pe 29 iulie la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Femeie de 43 de ani, din raionul Fălești, internată pe 29 iulie la Spitalul MSMPS și care suferea de boala Non-Hodgkin.

Bilanțul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus în Moldova a ajuns la 25.482 de cazuri, 6740 fiind active. Până azi, 800 de oameni au decedat, iar 17.942 au fost vindecați.

CITEȘTE ȘI:

Încă 120 de persoane s-au infectat cu virusul COVID-19. Câte teste au fost efectuate?

Articole asemănătoare

Back to top button