image
Sursa foto: border.gov.md

Peste 6000 de persoane au revenit în Republica Moldova în ultimele 24 de ore: Care a fost cel mai tranzitat punct

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei s-au înregistrat 12.191 traversări. Cele mai multe au fost pe sensul de intrare în Republica Moldova, 6.112 traversări persoane, dintre care 3.484 treceri la frontiera moldo-română, 1.118 treceri la frontiera cu Ucraina și 1.510 treceri aeriene.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei au fost Leușeni – 1 552 traversări, Aeroportul Chișinău - 1 510 traversări și Giurgiulești-Galați - 933 traversări.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 12 191 persoane și completate 6 112 fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

În baza deciziei autorităților naționale în coordonare cu structurile de frontieră și vamale din România și Ucraina, mai multe puncte de trecere a frontierei de stat au fost închise. Vezi Harta punctelor de trecere a frontierei sistate și active:

Tranzitarea teritoriului Republicii Moldova este efectuată direct, fără oprire, prin următoarele culoare instituite între punctele de trecere a frontierei de stat:

- Giurgiulești-Galați, rutier

– Giurgiulești-Reni, rutier;

- Aeroportul Internațional Chișinău, aerian

– Leușeni-Albița, rutier;

– Tudora-Starokazacie, rutier;

- Palanca - Maiaki-Udobnoe, rutier

Noutăţile partenerilor

comentarii: