10 persoane au decedat de Covid-19, în ultimele 24 de ore. Bilanțul se apropie de 800

Alte 5 persoane au fost răpuse de noul tip de coronavirus. Este vorba despre o femeie și 4 bărbați din diferite raioane ale țării. Bilanțul zilei ajunge la 10, iar cel total - 788.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 66 ani, din raionul Cantemir, internată la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cantemir, a decedat. Femeia suferea și de cardiomiopatie, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Cel de-al doilea deces este vorba despre un bărbat de 87 ani, din municipiul Chișinău, transferat la data de 23 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal “Sf. Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă. Bărbatul avea și alte boli precum diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Un alt bărbat de 53 ani, din raionul Dubăsari, transferat, la data de 25 iulie, de la Spitalul Raional Strășeni, la Institutul de Medicină Urgentă, a decedat. Victima avea și alte comorbidități cardiopatie mixtă, encefalopatie mixtă.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre un bărbat de 66 ani , din raionul Dubăsari, transferat, la data de 29 iulie, de la Spitalul Raional Orhei, la Institutul de Medicină Urgentă. Bărbatul avea și alte boli precum hipertensiune arterială, cardiopatie hipertesivă, dismetabolică.

Un alt bărbat de 77 ani, din municipiul Chișinău, internat la data de 31 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă, a fost răpus de boală. Acesta suferea și de edem pulmonar mixt (alveolar, interstițial).


Pub